Loading Events

« All Events

Kirtan in SLOVAKIA

July 9 @ 7:00 pm - 9:00 pm CEST

Event by Yoganga DS
Meskete kávézó és gyermekkönyvesbolt
ADAM BAUER MANTRA ESTJE a Mesketében
Hosszas kihagyás után ismét lesz közös mantra éneklés (kirtan) a Mesketében. Ezúttal vendégünk Adam Bauer énekes lesz Amerikából akivel közösen egy csodálatos és meghitt estét álmodtunk meg nektek, elvégre mindketten azt szeretnénk megosztani veletek, ami számunkra a legkedvesebb. Ez pedig nem más, mint annak a lehetősége, hogy igaz önmagaddal kapcsolódj a szakrális hangokon, éneklésen keresztül. Adam az odaadás útját – szanszkrit néven ’bhakti’ – követi és mantra éneklései során ugyanennek a szellemiséget és szív-terét közvetíti. Több éven át Krishna Das basszus gitárosaként lépett fel Neem Karoli Baba hagyománya mentén, majd zenei karriere szóló irányt vett és az utóbbi években a világ legkülönbözőbb tájain lépett fel. Elengedhetetlen megemlíteni bhakti mesterét, Shyamdast, akinek tanításai és éneklése talán a legmeghatározóbb volt Adam spirituális útján.
Ehhez az eseményhez nem szükséges ’jól vagy szépen’ énekelni. Elég, ha szereted a mantrákat és nyitott szívvel érkezel. Nagy-nagy szeretettel és lelkesen várunk!
Helyszín: MESKETE Gyermekkönyvesbolt és Kávézó, Sládkovič utca 12, Dunaszerdahely
Időpont: 2024 július 9, 19:00
Részvételi díj: 18 EUR
Mivel a tér befogadóképessége korlátozott, kérünk, jelezd részváteli szándékodat legkésőbb júlis 3-ig a Yoganga DS oldalon privát üzenetben vagy az alábbi elérhetőségeken:
+421 904 422984
yoganga.ds@gmail.com
Videók, melyek betekintést adnak Adam spirituális, zenei hagyományába:
Adam Bauer
https://www.youtube.com/watch?v=KptQ0dtQB5U
https://www.youtube.com/watch?v=0P12PrGvkm4
Shyamdas
https://www.youtube.com/watch?v=ZeOooWiT514

Details

Date:
July 9
Time:
7:00 pm - 9:00 pm CEST
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/s/adam-bauer-mantra-est-dunaszer/1492300185037599/